Članovi žirija

Pokrenimo poduzetništvo stvaranjem povoljnijeg okruženja za pokretanje i razvoj poslovanja.

20. – 21.11.2020. - FINALE

BizHack žiri - Doc. dr. sc. Ernest Vlačić, MBA

Doc. dr. sc. Ernest Vlačić, MBA

Direktor i suosnivač, Novamina d.o.o.

Nakon korporativne karijere i osnivanja SYSTEC DANIELI, s Brodarskim Institutom osniva i pokreće razvojno istraživačku organizaciju NOVAMINA CIT. Na upravljačkim funkcijama te predavač na više sveučilišta i veleučilišta i predsjednik Tematskog inovacijskog vijeća Emergetike i održivog okoliša RH. U svom akademskom i poslovnom djelovanju fokusiran na inovacijske strategije, industrijske politike, te strateški menadžment. Do sada sudjelovao na više desetaka razvojno istraživačkih i inovacihskih projekata na nacionalnoj, EU i globalnoj razini. WIPO i IPMA C certificiran.

BizHack žiri - Dr.sc Edin Kočo

Dr.sc. Edin Kočo

Co-founder & Head of Hardware Development Gideon Brothers

Edin Kočo, inženjer je robotike i izvršni direktor, koji trenutno obnaša funkciju voditelja hardverskog razvoja u tvrtki Gideon Brothers. Doktorirao je na području robotike 2017. godine na temi upravljanja biološki inspiriranim robotskim sustavima. Njegove dužnosti u Gideon Brothersu uključuju razvoj proizvoda od ideje do serijske proizvodnje, a također aktivno sudjeluje u strateškom planiranju i raznim poslovnim i upravljačkim aktivnostima tvrtke.

BizHack žiri - Gordan Pešić

Gordan Pešić

Voditelj razvoja poslovanja, DOK-ING

Predsjednik Inovacijskog vijeća za Sigurnost i potpredsjednik Hrvatskog Klastera Konkurentnosti Obrambene Industrije

Od 2012 godine u tvrtki DOK-ING zadužen za vođenje projekata razvoja poslovanja I širenja proizvodnog I prodajnog portfelja koji su unaprijedili mogućnost ostvarivanja ciljanih marketinških ciljeva i razvoj strateških partnerstava. 2016 izabran za potpredsjednika Hrvatskog Klastera Konkurentnosti obrambene industrije s namjerom promocije sposobnosti članova Klastera obrambene industrije RH u razvoju poslovanja u obrambeno sigurnosnom sektoru, te 2019 godine izabran za predsjednika Tematskog Inovacijskog vijeća za Sigurnost s ciljem razvoj učinkovitijeg nacionalnog inovacijskog sustava. Tokom svoje karijere uspješno je vodio kompleksne projekte razvoja poslovanja na globalnom tržištu, te izvršavao strateške I operativne planove, podržavajući organizacijske procese I njene timove za razvoj portfelja.

BizHack žiri - Nikolina Udovičić

Nikolina Udovičić

Voditeljica odjela Centra za inovacije i EU projekte

Nikolina Udovičić stručna je specijalistica računovodstva i financija. Profesionalnu karijeru započela je u području revizije pojedinačnih i konsolidiranih financijskih izvještaja malih, srednjih i velikih trgovačkih društava gdje je, kao voditeljica tima, bila odgovorna za planiranje, koordiniranje i provođenje revizije financijskih izvještaja, provođenje interne revizije, duediligence-a, procjenu vrijednosti malih i srednjih društava, analizu poslovanja te savjetovanje na području računovodstva, poreza i financija. Nakon 10-ak godina radnog iskustva osniva vlastito poduzeće koje se bavi poslovima poreznog i računovodstvenog savjetovanja. Na radon mjesto voditeljice Odjela za praćenje i izvještavanje na EU projektima, Centra za inovacije i EU projekte Hrvatske gospodarske komore, dolazi 2016. godine, gdje obavlja poslove financijskog praćenja EU projekata te nadzire poštivanje procedura vezanih uz provedbu i praćenje provedbe projekata sufinanciranih iz EU fondova.

BizHack žiri - Saša-Ivan Vrdoljak

Saša-Ivan Vrdoljak

Direktor, Alcina d.o.o.

Nakon završetka studija, pohađa London Business School – MIT/Stanford MBA. Tri godine radio je kao Managing principal u VC fondu IRR LLP u New Yorku. Vraća se u Hrvatsku gdje je godinu dana bio Venture partner u SEAF Croatia VC fondu te tri godine na relaciji Zagreb-Ljubljana Managing partner u VC fondu Eagle Ventures BV. Stečeno dugogodišnje iskustvo pomoglo mu je u izgradnji kompanije Alcina d.o.o posvećenoj razvitku tehnologije i znanja te u stjecanju suvlasništva/vlasništva nekoliko društava u RH i inozemstvu.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Hrvatske gospodarske komore.