Podržite glasom najbolje rješenje

Prvi virtualan poduzetnički hackathon BizHack okupio je više od 100 sudionika ovaj vikend u sklopu BizHack kvalifikacija! Prijavljeni timovi su unutar dinamičnih 48 sati ponudili rješenja na jedno od tri BizHack izazova. BizHack je započeo formiranjem timova koji još nisu bili potpuni, nakon čega je slijedilo Otvorenje natjecanja.

Na službenom otvorenju, prijavljeni timovi imali su prilike čuti iskustva i savjete predavača i iskusnog sudionika hackathona, Doc. dr. sc. Borisa Tomaša. Pogledajte video BizHack otvorenja!

Timovi su unutar 48 sati imali organizirana predavanja, suradnju s trenerima i mentorima, koji su vodili timove kroz razradu i razvoj inicijalnih ideja. Da timovi uslijed napornog rada ne budu gladni, pobrinuo se Glovo i mogućnost besplatne dostave.

BizHack Finale – Glasajte za najbolje rješenje

Devet timova predala su rješenja za poduzetničke izazove, a glas za najbolje rješenje, po vašem izboru, možete dati putem platforme EventornadoFinaliste će u jednakom omjeru izabrati BizHack mentori i glasovi javnosti. Ulazak u BizHack finale osigurano je za 6 timova s najvišim ocjenama, a ono počinje 20.11.2020. Tijekom finala, finalisti će imati priliku prezentirati dorađena rješenja pred članovima žirija. U subotu, 21.11.2020. u 19:00 očekuje nas proglašenje pobjednika BizHack hackathona.

Održane BizHack kvalifikacije - Pomognite timovima da uđu u finale

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Hrvatske gospodarske komore.