Treneri

Pokrenimo poduzetništvo stvaranjem povoljnijeg okruženja za pokretanje i razvoj poslovanja.

20. – 21.11.2020. - FINALE

Svaki BizHack tim ima dediciranog trenera, iskusnog poduzetničkog mentora koji tim prati cijelim putem, od ideje do pripreme rješenja. 

BizHack timovima su na raspolaganju i mentori, s kojima se timovi mogu savjetovati ovisno o području stručnosti koja je timu potrebna za napredak. Pronađite stručnog BizHack mentora.

Dario Zorić

Direktor, Riječka razvojne agencija Porin

Dario Zorić - BizHack Hackathon trener

Nakon studija, Dario Zorić nastavio je s usavršavanjem na području leadershipa i managementa u Europi, Americi i Aziji te akumulirao desetogodišnje iskustvo u kreiranju i provođenju projekata, edukacija i konferencija na tri kontinenta te rada u obrazovnoj industriji na rukovodećim i savjetničkim funkcijama. Danas radi kao direktor Riječke razvojne agencije Porin.

Bruno Pesec - BizHack Hackathon mentor

Bruno Pešec

Predsjednik, Pesec Global

Bruno Pešec pomaže poslovnim čelnicima profitabilno inovirati, oslanjajući se na svoje bogato iskustvo iz različitih industrija — obrambene, proizvodne, obrazovne te financijske. Aktivan je član svjetske zajednice poduzetnika, suosnivač “Norwegian Lean Startup Circle” i “Founder Institute Norway.” Također je jedan od stvaratelja edukativne igre “Playing Lean” koja se koristi diljem svijeta za podučavanje poduzetničkih i inovativnih metoda.

Dora Zane

New business developer & marketeer, IdeaHackers.nl
Co-founder, Zagrebpotres.com & Fund 5.5

Dora Zane - BizHack Hackathon mentor

Dora Zane bavi se globalnim društvenim, urbanim i ekološkim izazovima. Fokusirana je na stavljanje kupaca u središte, stvaranje novih mogućnosti, njegovanje eksponencijalnog rasta, kao i na usvajanje utjecajnih poslovnih rješenja. Njezina fokus područja su: Validacija u ranoj fazi, profiliranje kupaca, pronalaženje odgovarajućeg tržišta proizvoda za poduzeća i startupove, hakiranje rasta i mrežno testiranje (A / B), radionice (ideja) te korporativna i državna inovacijska strategija: razvoj programa za Startup in Residence Program i Orange Groove. 

Filip Stipancic - BizHack Hackathon mentor

Filip Stipančić

Partner, Lean Startup Hrvatska

Filip Stipančić iskusan je startuper s četiri projekta iza sebe, a danas pomaže i drugim tvrtkama u inoviranju i unaprjeđenju poslovanja. Strastven oko različitih poduzetničkih tema, Filipa ćete nerijetko naći u ulozi startup evanđelista, mentora i pokretača radionica. U želji da pomogne što većem broju ljudi u realizaciji ideja su-osniva Startup Drill program te mentorira u nekoliko startup inkubatora u Europi. Partner je u inovacijskoj agenciji Lean Startup Hrvatska i vlasnik softverskog konzultantskog poduzeća za industriju upravljanja objektima.

Helena Habdija

Project manager, ImpactHub Zagreb
Network management, YouthBank International

Helena Habdija - BizHack Hackathon mentor

Helena Habdija iskusan je edukator, mentor i dizajner poduzetničkih programa fokusirana na rad s poduzetnicima, startupima, poduzetničkim akceleratorima/inkubatorima i mladima.

Hermes A. N. Arriaga Sierra - BizHack Hackathon mentor

Hermes A. N. Arriaga Sierra

CEO, Impact HUB Zagreb

Poduzetnik, poslovni inovator i mentor s iskustvom u nekoliko sektora s prirodnim talentom za upravljanje projektima. Iskusan je u kreativnom materijaliziranju ideja u opipljive cjeline, što je pokazano u stručnosti poslovnog razvoja, savjetujući i mentorirajući više od 120 pothvata. Hermes A. N. Arriaga Sierra konzultirao je oko 30+ organizacija,  malih i srednjih poduzeća, nevladinih organizacija i vladinih tijela kroz kokreiranje procesa i inoviranje boljeg poslovanja.

Ivor Bihar

COO, Mediatoolkit

Ivor Bihar - BizHack Hackathon mentor

Ivor Bihar je COO Mediatoolkita, tvrtke koja stoji iza istoimenog SaaS alata za pronalazak korisnih informacija na internetu. Preko 500 klijenata iz 100 država diljem svijeta, kako velikih, tako i manjih tvrtki, najčešće ga koriste za praćenje i analizu spominjanja vlastitih i konkurentskih brendova iz čega pronalaze marketinške i prodajne prilike. Ivor ima dugogodišnje iskustvo u vođenju timova i razvoju proizvoda, od developmenta do dizajna, kao i u marketingu te prodajnim procesima.

Luka Sucic - BizHack Hackathon mentor

Luka Sučić

Partner, Meta Change Capital

Luka Sučić poduzetnik je koji voli graditi nove i neistražene stvari. Nakon nekoliko startupova, krenuo je u korporativnu karijeru radeći za glavni telekom u raznim ulogama, od proizvoda i inovacija do menadžera ulaganja. Završio je u blockchain tematici iz čiste znatiželje i sreće. Trenutno pomaže osnivačima da osmisle sljedeću generaciju startupova koji koriste blockchain tehnologiju.

Miro Hegedić

Partner, Lean Startup Hrvatska

Miro Hegedić - BizHack Hackathon mentor

Miro Hegedić je doktor znanosti sa strašću u lean menadžmentu i inovacijama. Osoba koja teži k izvrsnosti i usredotočenosti na rezultate, a svoju glavnu ulogu vidi u pomaganju pri kreiranju i ostvarivanju uspješnih ideja kroz razvoj pojedinaca i organizacija. Osnivač je Lean Startup Hrvatske te je jedan od osnivača Startup Drilla.

Želiš svojim znanjem doprinijeti BizHack-u?

Javi nam se već danas!

Ukoliko imaš pitanja oko trenera, javi nam se na pitanja@bizhack.eu!

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.
Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost Hrvatske gospodarske komore.